Ervaringen met Alfatraining


Waarom ITA Alfatraining?

Omdat het een goede cursus is die je leven verbetert en verrijkt;  al duizenden mensen hebben dat ontdekt. Lees de reacties van tevreden cursisten:

Waarom zou u zelf Alfatraining willen doen?

Klik op de button van uw doel:

Cursuswaardering

De theorie wordt goed ondersteund door de oefeningen die worden gegeven, waardoor je wordt gemotiveerd je oefeningen te (blijven) doen. Na burn-out heb ik ontdekt dat ik niet de enige ben die kennelijk geen controle meer had over zijn zenuwen, spieren en emoties. Ik ben nu in staat e.e.a. met behulp van oefeningen en de geleerde theorieën wel zelf te beheersen. Ik raad een ieder aan deze Alfatraining te volgen. Prettig gegeven en goed onderbouwd. Ik ben bewuster en begrensder gaan leven! Prima!

Dhr. M. S., Haarlem

Ik ben zeer tevreden over de cursus en vol lof over de leiding en de manier waarop alles aangeboden werd. Ik stond in het ziekenhuis op de wachtlijst voor een slaaponderzoek, en toen ik 14 dec. bericht kreeg eindelijk te kunnen worden opgenomen kon ik zeker en beslist antwoorden: Het hoeft niet meer, want ik slaap al een paar weken als een roos! Sinds ik met Alfatraining begon werden de adem- en spierverkrampingen minder en kon ik weer met plezier en vol vertrouwen mijn bed opzoeken. Was ik het die niet naar bed wilde?

Mw. A. H., Haarlem

Ik heb een van mijn favoriete hobby’s laten vallen: “tobben”, en het bevalt me prima. Trouwens, ik heb er een leuke nieuwe hobby bij: “positief denken”. Een aanrader, geleerd bij Alfatraining! Een fantastische cursus waarvan ik het gevoel heb dat het precies bij me past. Zeer toepasbaar in het dagelijks leven – helder, prettig en boeiend uitgelegd. De aandacht verslapt geen moment, hulde en dank. Jammer dat het afgelopen is.

Mw. A. G.,  Delft

Na de cursus ga ik zeker door met programmeren. Alfatraining is het beste wat ik ben tegengekomen de laatste jaren. Ik heb nu al fijne resultaten bereikt. Ik ben rustiger en slaap weer goed, ben gewicht kwijt en heb meer zelfvertrouwen.
Als je zelf goed in je vel zit, ben je gezelliger voor anderen!

Mw. A., Naaldwijk

Ik ben bezig mijn lichamelijke conditie te verbeteren.
DE KRACHT van Alfatraining is de EENVOUD!!!

Dhr. F. M., Haarlem

Ik ervaar de cursus als een prettige aanvulling op het werken aan mijn probleem podium-faalangst. De oefeningen en daardoor het meer bewust zijn van het moment vind ik prettig. De cursusavonden zijn voor mij bijzonder en de cursusleiders hebben een inspirerende uitstraling. Voorafgaande aan de training, in de pauze of na afloop is er altijd gelegenheid voor meer persoonlijk contact. Naast Naaldwijk ben ik op avonden in Delft en Zoetermeer geweest en overal was de sfeer heel prettig. Ik ga zeker door met Alfa! Bedankt.

Dhr. B. v. D., Naaldwijk

Voor mij was deze cursus echt een wonder, ook voor mijn komende examen (ik ben al een aantal keren gezakt). Ik ga er nu gewoon vol vertrouwen naar toe en ga er dus van uit dat ik dat diploma al heb (ik visualiseer dat). Inmiddels, vlak voor de laatste les, ben ik ook geslaagd.
Tot slot, het is zeker aan te raden voor iedereen die net als ik last heeft van examenvrees.
Het lukt je echt!

Dhr. A. S., Naaldwijk

Terug naar boven


Vraag de video serie aan met uitleg over de online training

We spammen niet! U ontvangt informatie en kunt zich te allen tijde afmelden.

Verbeteren mentale conditie

Ik nam deel met o.a. het doel me te wapenen tegen het verdriet van het onvermijdelijke verlies van mijn ouders. Nou dat heb ik goed aangevoeld, want mijn moeder is op 24 mei, toch nog onverwacht, overleden.
Een ander doel was, om zonder teveel emoties, te kunnen spreken op de uitvaart, ook dat is gelukt.
De eerste drie dagen was het verdriet volop aanwezig, maar daarna kwam er een soort innerlijke berusting en kracht over me, die voor mij ongekend is.
Waar ik al jaren last had van een slaapprobleem, en wat gedeeltelijk opgelost is door niet meer te werken, kreeg ik ook nu geen terugslag, mede door het inzetten van de oefeningen.Voor mij is er dus heel duidelijk een link naar de Alfatraining!

Carla, Zoetermeer

De SUD heeft mij in het drukke OV erg geholpen om toch bij mezelf te blijven. De visualisaties geven mij een duidelijk doel welke ik na kan streven en verder word ik heerlijk rustig in stressvolle situaties wanneer ik de ademhalingsoefening doe. Binnen de veilige plaats kan ik mijzelf constant doorontwikkelen en moeilijke vraagstukken kan ik wegleggen bij mijn raadgever.

Jelle, Zoetermeer

Mijn grootste doel was meer rust in mijn hoofd en geen paniekaanvallen. Sinds ik de Alfatraining toepas zijn de aanvallen verdwenen.
Ook merk ik dat ik dat ik bepaalde dingen waar ik geen controle over heb kan laten rusten. Nog niet met alles, maar er is een grote stap gezet.
Ik ben blij en trots!

Fabiënne, Zoetermeer

Doordat ik Alfatraining ben gaan doen kreeg ik veel meer positieve energie.
Wat mij na de winter opviel was, dat ik helemaal niet ziek was geweest en dat is echt heel bijzonder want normaal ben ik bij de eerste griep geveld.

Manita., Breda

Mijn partner vindt me leuker en vrolijker geworden! (nog leuker dus).
Hij heeft mij ten huwelijk gevraagd en dat is geen toeval!
Bedankt voor je wijsheid.

José, Breda

Na de cursus ga ik zeker door met programmeren. Alfatraining is het beste wat ik ben tegengekomen de laatste jaren. Ik heb nu al fijne resultaten bereikt. Ik ben rustiger en slaap weer goed, ben gewicht kwijt en heb meer zelfvertrouwen.

Als je zelf goed in je vel zit, ben je gezelliger voor anderen!

Mw. A., Naaldwijk

Voordat ik met de cursus begon liep ik thuis veel te mokken en te mopperen op mijn man over de kleinste dingen. Het kostte me veel energie!
Nu, na de cursus, denk ik vaak: “Waar maakte ik me druk om!”
Ik voel me rustiger en richt me nu meer op de positieve dingen. Dit bevalt me prima! En ik blijf aan mezelf werken! Ik voel, dat ik op de goede weg ben. Bedankt.

Mw. A. ter H., Haarlem

Ik ervaar de cursus als een prettige aanvulling op het werken aan mijn probleem podium-faalangst. De oefeningen en daardoor het meer bewust zijn van het moment vind ik prettig. De cursusavonden zijn voor mij bijzonder en de cursusleiders hebben een inspirerende uitstraling. Voorafgaande aan de training, in de pauze of na afloop is er altijd gelegenheid voor meer persoonlijk contact. Naast Naaldwijk ben ik op avonden in Delft en Zoetermeer geweest en overal was de sfeer heel prettig. Ik ga zeker door met Alfa! Bedankt.

Dhr. B. v. D., Naaldwijk

Ik was al bekend met de kracht van het positief denken en de invloed van ons denken op ons functioneren. Na een zware depressie was ik dat allemaal kwijt en dacht dat ik het nooit meer zou kunnen.
Dankzij de cursus ben ik weer op het goede spoor gezet en weet ik nu dat het me weer zal gaan lukken. Na 14 maanden Ziektewet ga ik a.s. januari weer aan het werk!

Mw. M. B.- Voorburg

Ik kan nu mijn problemen benoemen en plaatsen. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en kan veel beter omgaan met dominante collega’s en familieleden. Het is een prima training die je wel maar ook kunt blijven toepassen.
Alfatraining is zeer zeker aan te bevelen bij P&O functionarissen (ben er zelf ook een), Arbo-artsen en bekenden. Dit is beter dan gesprekken met wisselende hulpverleners, omdat je NU ZELF aan de slag kunt gaan met de geleerde technieken. Bedankt!!

Mw M. de V.- Delft

Ik ben destijds als “laatste redmiddel” aan deze cursus begonnen en dacht toen: “als dit ook niet lukt dan..”
Ik had 5 jaar eerder van alfatraining moeten weten, i.p.v. al datgene waar ik mee bezig ben geweest. Dit zet tenminste zoden aan de dijk.
Ik weet nu, IK moet het doen.

Dhr. F. A.- Voorburg

De theorie wordt goed ondersteund door de oefeningen die worden gegeven, waardoor je wordt gemotiveerd je oefeningen te (blijven) doen. Na burn-out heb ik ontdekt dat ik niet de enige ben die kennelijk geen controle meer had over zijn zenuwen, spieren en emoties. Ik ben nu in staat e.e.a. met behulp van oefeningen en de geleerde theorieën wel zelf te beheersen. Ik raad een ieder aan deze Alfatraining te volgen. Prettig gegeven en goed onderbouwd. Ik ben bewuster en begrensder gaan leven! Prima!

Dhr. M. S.- Haarlem

Meer zelfvertrouwen gekregen. Ben vrolijker geworden. Ik doe veel meer dingen waarvan ik eerst dacht dat lukt mij niet. ‘s Avonds in het donker rijden vond ik naar. Het liefst liet ik mijn man rijden. Nu rijd ik zelf. Door akelige gebeurtenissen in mijn directe omgeving was ik mijn vrolijkheid zo goed als kwijt. Al tijdens de cursus merkte ik dat ik vrolijker werd. Ik loop nu soms weer te zingen en te fluiten. (Dit was lang geleden dat ik dit deed!) Ik vond het een fijne cursus om te doen en heb er veel aan gehad.

Mw.A.t.B.- Doetinchem.

Op de openingsavond hoorde ik dat de cursus niet geschikt zou zijn voor rouwende mensen. Desondanks ben ik wel gegaan. Het was soms moeilijk maar ik ben blij dat ik doorgezet heb. Ik kan nu beter omgaan met m’n verdriet, voel me sterker, opgewekter. Zo nodig kan ik mezelf opvangen door de eenvoudige oefeningen en technieken en affirmaties toe te passen, die op een prettige manier en in een opgewekte sfeer worden aangeleerd. Ik zie nu weer openingen, voel me over de hele linie een stuk beter dan voorheen.

Mw.T.W.- Apeldoorn.

Door de Alfatraining:
– Heb ik veel meer zelfvertrouwen in het algemeen.
– Ben ik veel zelfverzekerder, ook in moeilijke situaties of gesprekken.
– Ben ik mij bewuster van mijn eigen gedachten.
– Herken ik meer sterke (negatieve) autosuggestie in mijzelf en kan deze nu opheffen.
– Angsten, soms specifieke, zijn sterk verminderd.
– Gaat het inderdaad steeds beter en beter. In alles.
Jammer dat de training afgelopen is. Het was 12 weken lang iets waar ik met plezier naartoe ging.

Dhr.H.i.t.V.- Apeldoorn

Ik heb ondervonden, dat de zin “U kunt denken wat u wilt” heel erg belangrijk is. Inmiddels heb ik een eigen regel bedacht “Ik zeg wat ik denk” Dat verlost je van een hoop stress. Het niet meer wakker liggen van problemen, wat voor jou een probleem is, neerleggen bij de persoon waar ‘t hoort (de verantwoordelijke).
Dus niet alles naar je toe trekken. Je kunt niet alles in je eentje veranderen. Regie zelf in de hand houden. Bedankt voor de prettige training.

Dhr. S. T. – Oosterbeek

– Ik kan nu vaker rustig blijven in conflictsituaties, waardoor het verloop van zo’n situatie een andere wending krijgt. Prettig voor mijzelf en anderen!
– Ik sta nu veel positiever in het leven!
– Ik ben me bewust geworden dat de sleutel tot verandering in jezelf ligt. De zin “gedachten hebben de neiging zich te realiseren” heeft veel stof tot nadenken gegeven. Het ombuigen van negatief denken naar een positieve levenshouding kost veel tijd en moeite, maar er is iets in gang gezet. Bedankt!

Mw. J. v.d. H. – Nijmegen

Het belangrijkste doel dat ik heb bereikt is, dat ik iedere dag onderweg ben om doelen te bereiken en het reizen op deze manier bevalt me uitstekend. Ik denk hiermee alles wat ik wil op mentaal gebied te bereiken. Het belangrijkste dat ik door deze cursus heb geleerd, dat mijn leven zoveel lichter is geworden door de ondervinding van de invloed van positief denken en handelen. Door deze cursus te volgen heb ik inderdaad het gevoel dat ik mezelf een prachtig kado heb gegeven, dat ik kan delen met iedereen die betrokken is mijn leven

Mw. R.E. d. G. – Doetinchem

Het belangrijkste dat ik door de cursus heb bereikt is: meer zelfvertrouwen. Jezelf toestaan om fouten te maken en dat vervolgens niet meer zo erg te vinden als vroeger. Ik denk nog meer balans te krijgen in allerlei situaties.
Door de cursus heb ik een betere kijk op mezelf gekregen en kan de situaties om me heen gemakkelijker inschatten.

Dhr. M.H.M. N. – Apeldoorn

Deze cursus heeft me veel steun en baat gebracht. Deze cursus zou iedereen eens moeten doen, om fijn eens na te denken en dingen te doen die men niet zo vaak zal doen in deze gestreste maatschappij. Kom zelf eens tot rust en geniet intens van dingen die normaal, zo gewoon zijn. Ik ben mij daardoor veel bewuster van geworden. Op het moment lees ik regelmatig over deze stof en ga er dieper op in. Misschien zien we elkaar nog eens in de toekomst. Ik wens je veel gezondheid en levensvreugde. Ga vooral door met het geven van I.T.A.-cursussen.

Mw. T.J. N. – Doetinchem

In april vertrok ik met de trein naar Amsterdam. De trein was propvol en ik moest blijven staan in het halletje. Het zweet stond in mijn handen, bang dat ik tegen de grond zou gaan. Direct een alfatechniek toegepast.. Ik heb het geklaard met Alfatraining. Toen ik uitstapte was ik trots op mezelf en heb me een schouderklopje gegeven en dacht: “Vaarwel claustrofobie.”

Els, cursiste Tilburg

Voor mij is de cursus een openbaring geweest. Nu realiseer ik mij dat ik veel rustiger en dus beter op allerlei situaties kan inspelen en als eigen ondernemer heb ik dat hard nodig.
Het werkt, ook in economisch opzicht.

Herman, cursist Uden.

Terug naar boven


Vraag de video serie aan met uitleg over de online training

We spammen niet! U ontvangt informatie en kunt zich te allen tijde afmelden.

Verbeteren lichamelijke conditie

Ik heb mijn hele leven nagel gebeten. Mijn eerste project was, proberen er van af te komen en dat is mij ook gelukt. Ik ben er heel trots op.
Tevens was ik een vrij ernstige hoofdpijnpatiënt. Gedurende de cursus geen migraine-aanval meer gehad.
Ik vind dit heel bijzonder, want wat ik voorheen allemaal niet heb geprobeerd… daarvoor is dit blad te klein!

Ans- Tilburg

Voor dat ik met deze cursus begon had ik dag in, dag uit chronische hyperventilatie. Ik kan het nu onder controle houden en ik weet nu wat ik moet doen om het te ondervangen.
Had ik die informatiefolder maar eerder in handen gekregen. Het zou mij zoveel ellende hebben bespaard. Maar het heeft zo moeten zijn. Ook uit die periode weet ik nu het positieve te halen.

Jacques de B – Middelburg

Na 2 jaar medicijngebruik tegen maagzuur heb ik nu zonder pillen al 2 maanden geen last meer gehad. Ook heb ik al 2 maanden geen migraine aanvallen meer terwijl dat voorheen 2 keer per week gebeurde. Ik ben ook een stuk rustiger geworden. De aangeschafte boeken zijn een belangrijk hulpmiddel geweest. Zonder de geleerde alfa-technieken zou ik er echter niet veel aan hebben gehad.
Ik kan nu bouwen aan een beter leven.

Harrie van de B – Roosendaal

Doordat ik Alfatraining ben gaan doen kreeg ik veel meer positieve energie.
Wat mij na de winter opviel was , dat ik helemaal niet ziek was geweest en dat is echt heel bijzonder want normaal ben ik bij de eerste griep geveld.

Manita. – Breda

Als een wonder ben ik van mijn regelmatig terugkerende afschuwelijke hoofdpijn bevrijd. Ik ken nu de techniek.
Heerlijk!

Mw. A.M. D. – Dinxperlo

Ik was al bekend met de kracht van het positief denken en de invloed van ons denken op ons functioneren. Na een zware depressie was ik dat allemaal kwijt en dacht dat ik het nooit meer zou kunnen.

Dankzij de cursus ben ik weer op het goede spoor gezet en weet ik nu dat het me weer zal gaan lukken. Na 14 maanden Ziektewet ga ik a.s. januari weer aan het werk!

Mw. M. B.- Voorburg

Ik ben bezig mijn lichamelijke conditie te verbeteren.
DE KRACHT van Alfatraining is de EENVOUD!!!

Dhr. F. M.- Haarlem

Terug naar boven


Vraag de video serie aan met uitleg over de online training

We spammen niet! U ontvangt informatie en kunt zich te allen tijde afmelden.

Beter leven

Niet alleen ben ik in het dagelijkse leven kalmer en vol zelfvertrouwen, ook ben ik 9kg verloren inmiddels. Zit ik enorm goed in mijn vel en heb ik de ruimte om naast mezelf ook anderen te steunen en te helpen. Deze cursus is heel compleet en helpt mij in bijna elk aspect van mijn leven. Al met al is dit zeker een levensverrijkende ervaring die ik iedereen aan kan raden!

Jelle,- Zoetermeer

Mijn man en ik hebben samen de cursus gedaan.Mijn man om mij te plezieren, ik vanwege allerlei klachten. Het leuke is dat hij mij nu wijst op de mogelijkheden en de technieken en samen beleven wij veel plezier aan de adviezen (Leef NU!).
We weten zeker dat we er nog heel lang veel genoegen aan zullen beleven. Bedankt daarvoor!

Riekie,- Rosmalen

Alfatraining heeft mijn huwelijk gered. Dat klinkt vreemd. Maar ik ben mijn man met andere ogen gaan zien; we praten gelukkig weer. Hij gaat ook de cursus volgen.
Ik zie het weer helemaal zitten!

Mw. E. v.d. V. – Twello

nn,- Uden

Als onderwijzer sta ik voor de klas. Het is mij gelukt de goede sfeer in de groep terug te brengen door een rondje-positief in te voeren.
Een kind staat een week centraal, waarover we positieve dingen opschrijven.
Werkt wonderbaarlijk!

Ik heb opnieuw kennis gemaakt met mezelf, leren stilstaan bij mijn gedachten, deze op positieve wijze beïnvloeden.
Mijn coördinator zei tijdens een functioneringsgesprek afgelopen week: “Het lijkt wel of ik de laatste maand een heel andere S. zie, hoe komt dat?” Ik antwoordde vol zelfvertrouwen: “dat is Alfatraining!”
Voor mij de juiste cursus op het juiste tijdstip! Toeval?? Bedankt!

Mw.S.B. Zevenaar.

Mijn partner vindt me leuker en vrolijker geworden! (nog leuker dus).
Hij heeft mij ten huwelijk gevraagd en dat is geen toeval!
Bedankt voor je wijsheid.

José – Breda

Door de cursus heb ik het gevoel, dat de mensen om me heen veel aardiger, veel positiever zijn geworden.
Ik hoor er weer helemaal bij!

Mw. H. V. – Arnhem

Ik was op zoek naar een nieuwe baan met meer diepgang en ruimte voor groei. Tijdens de cursus solliciteerde ik op een baan waar ik voorheen nooit op zou schrijven. Voor het eerste gesprek deed ik in de auto een alfa-oefening en dat gesprek liep heel vlotjes. Ook het 2e gesprek en de psychologische test gingen erg goed, mede dankzij de alfatechnieken die ik op de cursus geleerd had. Over 2 weken start ik bij dit bedrijf in de door mij geambieerde functie. Fantastisch!

Leon de H.- – Bergen op Zoom

Het belangrijkste doel dat ik heb bereikt is, dat ik iedere dag onderweg ben om doelen te bereiken en het reizen op deze manier bevalt me uitstekend. Ik denk hiermee alles wat ik wil op mentaal gebied te bereiken. Het belangrijkste dat ik door deze cursus heb geleerd, dat mijn leven zoveel lichter is geworden door de ondervinding van de invloed van positief denken en handelen. Door deze cursus te volgen heb ik inderdaad het gevoel dat ik mezelf een prachtig kado heb gegeven, dat ik kan delen met iedereen die betrokken is mijn leven

Dhr. M. S.- Haarlem

De theorie wordt goed ondersteund door de oefeningen die worden gegeven, waardoor je wordt gemotiveerd je oefeningen te (blijven) doen. Na burn-out heb ik ontdekt dat ik niet de enige ben die kennelijk geen controle meer had over zijn zenuwen, spieren en emoties. Ik ben nu in staat e.e.a. met behulp van oefeningen en de geleerde theorieën wel zelf te beheersen. Ik raad een ieder aan deze Alfatraining te volgen. Prettig gegeven en goed onderbouwd. Ik ben bewuster en begrensder gaan leven! Prima!

Mw. R.E. d. G. – Doetinchem

Terug naar boven

Vraag de video serie aan met uitleg over de online training

We spammen niet! U ontvangt informatie en kunt zich te allen tijde afmelden.